Kasvattajainfo

Olen vm76, kotoisin ja nykyisinkin Iistä. Olen naimisissa Keltamäen Kimmon kanssa ja asumme vuonna 2009 rakennetussa omakotitalossa Iin meriläisenperällä. Meillä on kaksi lasta, Onni(2016) ja Iida(2017).
Koirieni kanssa harrastelen metsästystä, kokeissakin tulee niiden kanssa rampattua. Myös näyttelyissäkäynti on meille tuttua.
Ensimmäisen koirani sain 7-vuotiaana.
Piku oli monirotuinen koira joka eli 17-vuotiaaksi. Pikultakin metsästysintoa löytyi ja sen vanhoillapäivillä minäkin metsästyksestä innostuin.
Seuravaksi tuli Ansku, novascotiannoutaja. Anskun kanssa harjoittelimme monia koiramaailman asioita sitten ihan virallisesti.
Kolmantena kuvioihin astui dreeveri FIN KVA & MVA S MVA Siikon Eetu. Eetun myötä hurahdin ajokoiraharrastukseen luultavasti loppu iäksi.
Takita oli seuraavana vuorossa ja siitä alkoikin urani kasvattajana.
Koiria meillä tällä hetkellä 4kpl. Kaksi dreeveriä,Joiku ja Pihka, pohjanpystykorva Ruusa ja jämptlanninpystykorva Dazy.
Lisäksi sijoituksessa Kempeleessä on Joikun jälkeläinen Hunajan Q-Ellie.

Lisää kuvia ja juttuja kasvateistani löytyy vanhoilta kotisivuiltani hunajan.suntuubi.com 

3 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Hei! Mitäs kautta teiltä voi tiedustella mahdollisia pentuvarauksia? Olemme puolisoni kanssa metsästävä pariskunta ja dreeveri ollut isännällä jo pitkään pohdinnassa. Ennestään meiltä löytyy labradorinnoutaja, karjalankarhukoira ja jämtlanninpystykorva, mutta se ajokki siis puuttuu. Karhukoira jo iällä, joten sen paikan täyttäjäksi olisi dreeveri oikein tervetullut. :)

    VastaaPoista