tiistai 1. maaliskuuta 2016

Sinne meni, ja kesken taas loppui

Niin se vaan taas hurahti tuo jahtikausi. Taas loppui kesken niin kuin aina ennenkin.
Koirillakin piiiitkä loma tiedossa, halusivat tai eivät.
Pakastimessa varmasti ensi syksyyn asti jos jonkinlaista riistaa syötäväksi.
Hyvin meni tämä loppukausikin ajavien osalta. Joikun AVO-ykkösen ja Topin VOI-kakkosen lisäksi tuli toinenkin AVO-ykkönen Sannin jälkeläiselle, Görmy(Köpi) ajeli putkiajon pitkässä kokeessa tuloksena AVO1 92,5pistettä.
Alkaa olla valmiita koiria jo nämät G-pennut. Hiukan ovat tiukan sorttisia mutta mettä maistuu ja jäniksiä kaatuu. Kokeissa ei ole käyneet kuin Köpi ja Topi, eikä taida muut kovin innokkaita koeihmisiä ollakkaan. Paria omistajaa olen hiukan saanut lämmiteltyä ajatuksesta startata edes AVO-kokeessa, jopa ne ensivuonna sitten... Jaden(Gimma) pitäis vielä herkistyä jotta sen kanssa kannatta yrittää koetulosta. Kyllä tällekin syksyä on ollu paljonkin hyviä ajoja jos ääntä tulisi vaan hiukan enämpi.
J-pentuetta olen seurannut mielenkiinnolla. Tosi lupaavalta vaikuttaa. Uskon että ensikautena useampikin tulee starttaamaan kokeissa. AVO-ykkösen suorituksia on jo tällekin talvelle ajellut useampikin ja moneenkin kertaan. Vain minä taisin olla ainut hullu meistä joka kokeisiin uskalsi =D
Joikun kanssa käytiin jo näyttelyissäkin Torniossa pyörähtämässä. EH:n sai, tuomarina Hannu Talvi.
Hiukan vielä ilmavaksi moitti, muuten hyvät arvostelut.
Tulevan kesän näyttelyt taitaa meidän osalta jäädä käymättä kun meille on perheen lisäystä tulossa nyt toukokuussa. Siis ihan ihka oikea ihmisvauva =)
Sannin tulen astuttamaan syksyn juoksusta, uroskin on jo valittuna.
Alla vielä kuva helmikuun Kuusamon jahtireissusta. Lunta 60-80cm, välissä koiraa täysin kantava hanki. Oli kyllä huippu keli liikkua sekä koiralla että passittajalla(jos oli sukset jalassa).
Sannille kaadoista kaksi ja Joikulle yksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti