lauantai 4. helmikuuta 2017

Joikun juoksu sotki suunnitelmia

Pennut kasvaa ja voi emä mukaan lukien hyvin.
Melkoinen temmellys on jo käynnissä, Sannikin alkaa olla jo helisemässä taaperoiden kanssa. Ehkä noita voisi nyt hyvin verrata onni-vauvaan, se kun on nyt 9kk, mennä jytältää ilman minkäänlaista itsesuojeluvaistoa, kapuaa pystyyn ja katsoo minua ilmein " äiti kato ilman käsiä"  =D ja sitten itkettää kun mennään mukkelis makkelis. Toki Sannin urakkahan on X7.
Tänään oli Iissä kokeet mihin oltiin Joikun kannssa myös ilmottauduttu. Kelikin näytti lupaavalta ja Joikun viimeaikaiset suoritukset kyllä olleet todella loistavia(esim. viikko sitten 5tuntia ajoa, ilman isompia hukkia).
Kyllä oli melkoinen pettymys kun pimatsu pamahti juoksuun juuri pahimmoilleen ennen koetta.
Tavallaan oli kyllä odotettavissa, mutta kovasti toivoin ettei olisi sattunut juuri nyt. Harmi kun toiveet vaan ei täyttyneet.
No saatiin Köpi(Hunajan Görmy) kuitenkin paikkaamaan Joikun "luovutettua" paikkaa. Hyvin kyllä Köpi muuten paikkailikin, mutta toisesta ajettavasta vaan ei löytynyt yöjälkeäkään.
Ekaa ajeli 41min(lyhyt erä).
Manu(Casanova) oli samoissa karkeloissa. Vähän penkin alle meni Manullakin siihen nähden minkälaisessa iskussa Manu on ollut. Manu ajoi VOI2:sen. Eka lyhyenä. Toinenkin ajo jäi sitten tyngäksi kun jänis juoksenteli kelkkareittiä useampaan kertaan. Yritä sitten siinä pakokaasun käryssä selvitellä sitten mihin se ristiturpa onkaan mennyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti