tiistai 5. joulukuuta 2017

Maaottelu Ruotsissa

Maaottelukin Ruotsin Gimossa käyty.
Kimmo ja Sanni kävivät kaksistaan(ja tietenkin muu suomen joukkue), minä Onni ja muut koirat jännitettiin kotona.
Sannin suoritus kisassa oli jokseenkin odotetun lainen. Sijoitus 8. Sanni oli kuitenkin paras jäniskoira. Suomen joukkue sijoittui taas kolmanneksi. Ei kelvanneet kauriit muille kuin yhdelle suomalaiselle koiralle eikä Ruotsissa tai Norjassa pärjää ellei aja kaurista.
Päivän kulku oli Sannilla kuitenkin tapahtumia täynnä.
Ensimmäisenä ajettavaksi sattui kettu joka meni koloon 39min ajon päätteeksi. Tulos(3:nen) jäi vain 6min päähän.
Seuraavana ajoon saivat sellaisen tanskan jäniksen. Vaikutti muuten kohtuu hankalalta ajettavalta mitä gps:istä seurasin. Pyöri todella pientä ja samoja polkuja. Olivat nähneet jäniksen 103min ajon aikana 14 kertaa. Siitä hare1.
Ekasta jänisajosta oli myös karkkokin lähtenyt, olivat sitten siihen tuntumaan kolmannelle laskeneet. Ajoonhan se oli saatu mutta suoraan päästellyt sinne samaan syheröön missä ensimmäinen jänisajokin pyöri. Jälkiä siis jo valmiiksi jokapaikka täynnä.
Jotenkin mystisesti jänis katosi 21min ajon jälkeen täydestä ajosta. Olivat käyneet tarkustamassa hukkapaikankin mutta mitään suoraa selitystä mysteerihukalle ei löytynyt. Jäniksen raato oli kylläkin löytynyt mutta hiukan eristä paikasta mihin ajo oli loppunut.
Sitten olivat vaihtaneet kunnon kaurispaikkaan. Siellä oli Sanni pöläytellyt useampaakin(neljää) kaurista mutta aina vain oli heittänyt kesken. Pisin päräytys 16min.
Vaikuttaa siltä että Sannista vanhemmuuten on tullut täysin jäniskoira.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti