maanantai 19. marraskuuta 2018

SM-kisat -18

SM-kisat Mikkelissä ei hurjan hyvää tulostasoa suonut. Keli ilmeisesti haastava, lisäksi valkoinen jänis mustalla maalla, ei hyvä yhdistelmä.
Toisakseen jostain syystä sielläpäin suomea tulostaso on koko syksyn ollut heikkoa.
Manun suorituksestakin täytyy olla ylpeä. Se teki molempina päivinä sitkeästi töitä loppuun asti. Valitettavasti ajoja Manu sai vain yhden. Ajo oli kyllä varmaa suorittamista vaikka jänis tiellä kokoajan juoksikin. Vain yksi pikku hukka tuli kun autokin ehti mennä jäniksen ja koiran välistä.
Voi kun olisi vaan tiennyt ottaa Ari erän pitkänä...
Manun sijoitus 5. Manu myös palkittiin pisimmästä tieajosta(2,5km).
Mestaruus ei mennyt ollenkaan huonolle koiralle, Arosuon Elmeri, viimevuoden SM2. Onhan Elmeri vielä Nitron(Olo-neuvos) poika, eli Takita on Elmerin mummo.
Vielä yksi hyvä uutinen Kemijärveltä, L-pennuista nyt Lurukin oli ajanut jänistä. Ensimmäinen päräys 19min. Sitten hukkakin selvisi kun isäntä tuli hukkapaikalle henkiseksi tueksi. Siitä ajoa vielä 20min. Todella hyvä suoritus 4,5kk:den ikäiselle pennulle!
Seuraava koitos taas lähestyy, maaottelu Norjassa.


Sikäli hyvä tilanne kun pääsen valitsemaan kummalla dreeverillä lähden(Joiku toinen varakoira ja Koosen Petro on ilmoittanut ettei lähde).
Sannin juoksu luultavasti kyllä ehtii ohi mennä mutta luulen että Joiku saattaisi parempi siellä olla koska epäilen että kauris sille kelpaa ajettavaksi.
Ottelu on 30.11. Odottelen nyt vielä tuon Sannin juoksun ohi, sitten viimeistään teen päätökse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti