perjantai 13. marraskuuta 2015

Kuulumisia ruotsista

Viimeksi unohdin päivittää kuulumiset ruotsista, liekkö SM-paikat ja KVA hekumat syynä =D
Sannin veli S KVA S JVA Hunajan Ultra-Smart, hävisi nipin napin paikan lohkovalinnoissa ruotsin mestaruuskisoihin tullen toiseksi kahdella jänis ykkösellä. Voittaa olis pitänyt että olis paikka lohjennut. Niin lähellä mutta silti niin kaukana... pari huippu tulosta kuitenkin.
Cillalle kuuluu ihan hyvää. Sillä oli viimesyksynä pennut, Jonas niistä oli itselleen yhden jättänyt ja aikoi tänä syksynä keskittyä sen kouluttamiseen joten Cillan KVA-haaveet saapi luultavasti tältä syksyä jäädä(Cilla on yhtä jänisykköstä vaille).
Casperille kuuluu myös hyvää. He eivät kokeisiin kuulemma lähde. Viime talven saldo 15 jänistä ja 5 kaurista. Kettuakin Casper ajaa, toissatalvena saivat muutaman ammuttua.
Näuttelyissä ovat käyneet kerran sieltä EH.
Candy asustaa vanhemman pariskunnan koiranaa pohjois ruotsisa. Tälle syksyä en ole yhteyksissä ollut mutta viime talven kuulumiset oli pelkkää positiivista. Candy ajelee jänistä ja on kuulemma hyväkin siinä. Ainoa ongelma heillä vaan ettei omistaja tahdo saada koiraa pois metästä, kuulemma semmonen "jaktidiot"  =D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti