tiistai 1. joulukuuta 2015

N KVA & POHJ KVA

Hu huijakkaa, on kyllä ollu viimeiset pariviikkoa semmosta menoa ettei välillä oma ajatuskaan ole pysynyt perässä =D
Sunnuntaiyönä  kotiuduin Kaavin SM-kisoista niin jo keskiviikkoaamuna sai taas lähteä seuraavalle turneelle.
Meiltä lähdin köröttelemään klo9.30 ja Naantalin satamassa oltiin koko suomen maajoukkue kasassa n.klo21.00. Laiva lähti 22.45.
Lyhyt yö (5,5h unet) laivassa ja matka jatkui aamulla klo. 6.30 Kapellskärin satamasta ruotsin läpi kohti Norjaa.
Torstaikin meni koko päivä matkustaessa, koepaikalla oltiin illalla 20.00. Siellä syökästiin, majoituttiin ja huolehdittiin koirat. Viekä klo 22.00 oli koirien esittely ja maastoarvonta.
Taas sitten lyhyehköt yöunet vielä huonosti nukuttuna. Aamiainen oli 6.30.
Kokeet starttasivat käyntiin joka maastossa klo.8.00.
Sanni lähti kyllä jniksen yöjäljelle mutta törmäsi välillä kauriiseen ja sai siitä ajon. Ajoa kertyi riittävät minuutin ykköstä varten ja sain kytkeä koiran.
Vaihdoimme paikkaa ja siinä siirtyessä Sanni törmäsi toiseen kauriiseen ja sai toisen ajon. Sitä ajoa kertyi kakkostuloksen verran. Ykköseenkin olisi mahdollisuudet olleet mutta luultavasti jonkun beagle sekaantui Sannin ajoon ja ajo loppui siihen. Sanni kävi kyllä räpistelemässä vielä lopussa beaglen ajon seassa mutta koska ajo ei ollut lähellekkään sujuvaa minuutteja ei voinut hyväksyä(Norjan sääntö).
Tyytyväinen täytyy silti olla sillä Sanni sai nyt pari titteliä nimen eteen lisää, nyt se on M-15 N & S & FI KVA POHJ KVA  =D
Lauantaiaamuna lähdimme ajelemaan takaisin kohti kotia ja kotona olin sunnuntai-iltana, hulluje huvia vähintäänkin =D
Suomen joukkue jäi viimeiseksi mutta ensivuonna kisat on suomessa ja sitten on revanssin paikka !


Yläkuvassa tuomari kuuntele Sannin ajoa. Alla vähän esimerkkiä siitä miltä norjalaiset metsät näyttää. Paljon korkeuseroja, tiheää kuusikkoa jossa aluskasvillisuus tosi matalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti